ravpask Måne Rav

Arkiv

Kategorier

RSS
Skrivet 4 september, 2019

Vill du ha ett mer lugnt och harmoniskt hem? Då passar höstens mustiga kulörer dig som handen i handsken. Färgerna går i mjuka och jordiga toner som rostrött, brunt med inslag av blått och rosa och passar särskilt bra med naturnära inredning såsom rotting och trä.
Nedan listar vi 5 heta tapeter som är så rätt just nu!

Fem rätta färger denna höst

61047 Höstfärger 2019
Roströd
Denna mörka mustiga nyans ger ditt hem en behaglig och ombonad känsla som inbringar värme.
Matcha med accentfärger i pudrig rosa eller dämpad grön.

61041 höstfärger 2019
Brun
Denna jordiga ton skapar ett lugn och en mjuk atmosfär som för tankarna till naturens rika spektra.
Komplettera rummet med element utifrån såsom kvistar eller pampasgräs i hemmets alla rum och hörn.

61003K Höstfärger 2019
Beige
Att lämna det vita bakom sig behöver inte alltid betyda att du ska klä rummet i en mörk kulör. Beige är en neutral färg som passar överallt, kombinera rummet med matchande detaljer för ett mer intressant uttryck.

61020K Höstfärger 2019
Blå
I höst ska man även våga satsa på färg. Och blått är flott! Inte sant? Finns i många olika nyanser och sägs vara en färg som påverkar vår kreativitet positivt. Klä hela rummet i blått eller gör en personlig fondvägg.

61034K Höstfärger 2019
Pastellrosa
Pryd väggen med pastell! Denna pudriga rosa färg som egentligen är en svagare tolkning av röd tar plats i hemmen. Tillsammans med andra nyanser i pastell skapar du en romantisk känsla. Vackert!

 

Vilken tapet är du?

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Skrivet 21 augusti, 2019

Vill du få ditt hem att se mer lyxigt ut? Det behöver inte kosta skjortan, det handlar om att satsa på rätt detaljer och ibland tänka lite utanför boxen. Det är de små detaljerna som gör helheten och sätter prägeln i hemmet.  Nedan listar vi hur du enkelt kan skapa din egna inredningscocktail.

få ditt hem att se mer lyxigt ut

Stuckaturer och lister
Något som är väldigt trendigt just nu är att inreda hemmet med höga lister, stuckaturer och spegelpaneler. Rummet får genast en wow-faktor och upplevs mer exklusivt.

LAV501 Bloggen Midbec tapeter
Metaller
Att addera metaller till hemmet såsom en ljusstake, sittmöbel eller en lampa i mässing/tenn är en enkel metod att ta till sig för att höja känslan av ren lyx i sitt hem.
KWA401 midbec tapeter
Exklusiva material som sammet
Satsa på en stilfull sittplats, sammetsgardiner eller byt ut dina kuddfodral för att enkelt skapa ett mer ombonat hem.
I_42A_IUM109_large
Förläng taket med gardiner
Genom att använda en gardinskena och låta gardinerna falla ner snyggt från taket och ända ner till golvet gör så att det skapas en illusion, taket ser förlängt ut och rummet får en mer lyxbetonad känsla.

EAR602 Bloggen midbec tapeter
Färska blommor
Förgyll vardagen med färska blommor! Stora väldoftande buketter, gröna monsterablad eller kvistar från skogen-med snittblommor går det inte att göra fel. Ett enkelt tips som direkt piffar upp och ger mer liv till hemmet. Våga placera blomvasen där du annars inte brukar ställa den, kanske vid sidan av sängen eller varför inte i badrummet?

33010 midbec tapeter

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Skrivet 2 augusti, 2019

Är det kanske dags för barnrumsrenovering? Eller är du nybliven förälder och söker inspiration?
Här visar vi tre olika barnrumsstilar med tillhörande tapeter i olika färger och mönster, allt från blommor till bilar.
Vilken stil passar just dig och ditt hem?

Tre fina barnrumsstilar

Romantisk stil
Mjuka färger, ljust trägolv, böljande himmelsäng och en vägg prydd av blommor och fjärilar. Vad mer kan man begära? Komplettera med möbler i rotting och satsa på dova pastellfärger. Denna typ av stil ger rummet ett lugn och skapar en känsla av trygghet och harmoni.

51025 Midbec tapeter barnrum
Färgglatt barnrum
Mer färg åt folket! Det är på tok för lite färg i detta avlånga land. Tycker du att det blir för mycket med att tapetsera ett helt rum så varför inte satsa på en fondvägg? Extra kul om barnen själv får vara med och välja. Denna typ av dekor ger även rum för barnens kreativitet och man kan tydligt se hur prylarna tagit avstamp i tapetens färger vilket ger en tydlig helhet.

Barnrum 23370 Midbec tapeterM
Djungeltema
Med vackra tropiska väggar inspirerade av djungelns gröna blad och exotiska fåglar så har rummet snabbt förvandlats till en levande oas. Ta in naturen i hemmet, våga blanda material och låt kreativiteten flöda. Likt djungelns lianer hänger från träbalkarna i taket en gunga som bjuder in till lek. På den egen designade upphängningen i form av en gren och rep finner man färgglada papegojor som tillsammans framhäver rummets känsla.

220125 Barnrumsinpo Midbec tapeter

Trevlig helg!

//Rebecca
Rebecca@midbec.se