paskrav Måne Rav

Arkiv

Kategorier

Vill du få ditt hem att se mer lyxigt ut? Det behöver inte kosta skjortan, det handlar om att satsa på rätt detaljer och ibland tänka lite utanför boxen. Det är de små detaljerna som gör helheten och sätter prägeln i hemmet.  Nedan listar vi hur du enkelt kan skapa din egna inredningscocktail.

få ditt hem att se mer lyxigt ut

Stuckaturer och lister
Något som är väldigt trendigt just nu är att inreda hemmet med höga lister, stuckaturer och spegelpaneler. Rummet får genast en wow-faktor och upplevs mer exklusivt.

LAV501 Bloggen Midbec tapeter
Metaller
Att addera metaller till hemmet såsom en ljusstake, sittmöbel eller en lampa i mässing/tenn är en enkel metod att ta till sig för att höja känslan av ren lyx i sitt hem.
KWA401 midbec tapeter
Exklusiva material som sammet
Satsa på en stilfull sittplats, sammetsgardiner eller byt ut dina kuddfodral för att enkelt skapa ett mer ombonat hem.
I_42A_IUM109_large
Förläng taket med gardiner
Genom att använda en gardinskena och låta gardinerna falla ner snyggt från taket och ända ner till golvet gör så att det skapas en illusion, taket ser förlängt ut och rummet får en mer lyxbetonad känsla.

EAR602 Bloggen midbec tapeter
Färska blommor
Förgyll vardagen med färska blommor! Stora väldoftande buketter, gröna monsterablad eller kvistar från skogen-med snittblommor går det inte att göra fel. Ett enkelt tips som direkt piffar upp och ger mer liv till hemmet. Våga placera blomvasen där du annars inte brukar ställa den, kanske vid sidan av sängen eller varför inte i badrummet?

33010 midbec tapeter

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *