paskrav Måne Rav

Arkiv

Kategorier

Det är dags att infinna sig i Midsommarmood! Sommarens högtid står runt hörnet och det är på tiden att fira in sommaren. Har du ännu inte hunnit inhandla dig din Midsommaroutfit så kommer här ett litet tips på en härlig tapetaccessoar.

Gör din egna väska av tapet

Här kommer en guide om hur du steg för steg kan skapa din egna kuvertväska av enkla medel.

Du behöver tapet, sax, linjal, penna, tejp, snöre/band samt en papperspåsklämma. Välj först ut en tapet som du vill använda dig utav och klipp sedan till storleken, i detta exempel är väskans mått 51x30cm.

Tapetväska alla material Midbec tapeterDela det mått du valt på tre och vik därefter tapeten efter det. (51/3=17cm) Även kanterna längst fram skall vikas ner då det blir själva “locket” till väskan.

Tapetväska mått Midbec tapeterLimma/tejpa längs med ytterkanterna samt de invikta delarna.

Tapetväska vikning Midbec tapeter 2Väskan är nästan klar.

Tapetväska vikning klar Midbec tapeterEn svart lädertråd och en provpåsklämma användes i detta fall som stängningfunktion men det fungerar exakt lika bra med en vanlig knapp eller liknande.

Tapetväska material snöre Midbec tapeterFäst lädertråden på toppen av locket detta gör du genom att antingen limma eller tejpa dit den. Gör sedan ett hål längst ner på väskan och dra igenom en provpåsklämma som blir själva fästet.

Tapetväska förvaring Midbec tapeterVäskan är klar!

Tapetväska knäppe Midbec tapeter

Ha en underbar Midsommar!

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *