paskrav Måne Rav

Arkiv

Kategorier

Skrivet 28 februari, 2020

Köket kallas ofta för hjärtat i hemmet och är en central plats där vi gärna umgås med familj och vänner. Att rama in matplatsen eller matrummet med tapet ger en mer ombonad känsla som bidrar till trivsamma måltider. Tapetvalet i köket säger också mycket om dig och din personlighet. Vilken känsla vill du ha i ditt kök? 

Mönstrat vid matplatsen

Skapa en luftig och effektfull inramning till matplatsen med stormönstrat på väggarna! Välj ett mönster som känns rätt i magen då stora mönster kan bli mer dominanta och glöm inte att upplevelsen förstärks när det kommer upp på vägg.

Rama in matplatsen med tapet 2
Småmönstrade väggar adderar värme till rummet och bidrar till ett mysigt och välkomnande intryck. Perfekt för dig som inte riktigt vågar satsa på stora mönster då småmönstrat kan se enfärgat ut från långt håll.

Rama in matplatsen med tapet 1
Låt själva mönstret säga sitt och tydligt visa rummets funktion.

Rama in matplatsen med tapet 5
Har du svårt att välja tapet kan du utgå från rummets förutsättningar eller från en viss pryl i rummet och låta den sätta stilen så det passar ihop med övrig inredning i hemmet. Det är skönt för ögat om det finns en röd tråd i färgval. Här finns det en tydlig röd tråd och visst ger det ett större intryck?

Rama in matplatsen med tapet 4

 

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *