paskrav Måne Rav

Arkiv

Kategorier

Skapa ren karaktär med randigt på väggarna! Randiga tapeter är både eleganta och klassiska och har en tendens att skapa ett lugn på väggen. Randiga tapeter passar i alla rum och går fint ihop med all typ av övrig inredning. Gillar du smalrandiga eller kanske bredrandiga tapeter? Utbudet är stort och det finns garanterat nått som passar just din personlighet.

rum med randiga tapeter

Klassiska lodräta ränder i varierande storlekar ger rummet en känsla av stillsamhet. Mjuka dämpade toner som fyller rummet med harmoni. Kombinera med naturnära material för att få till den lantliga känslan.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 5
Något kanske lite mer ovanligt, vågräta linjer. Med vågräta linjer upplevs rummet bredare och kan ge känslan av att takhöjden blir något lägre.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 6
Här också en klassisk variant av bredrandig tapet. Ränderna med traditionella toner gör att tapeten känns lätt och luftig och känslan av sommar och hav är oundvikligt.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 4
Smalrandig tapet ger känslan av förhöjd takhöjd. Jordnära toner skapar ett lugn och speciellt blir det om du inreder ton i ton.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 3
Gör arbetsrummet mer kreativt med randigt på väggarna. Ljusgröna ränder ihop med guld och vitt samspelar bra ihop och bildar en mjuk och härlig belastning för ögat.

Skapa ombonade rum med randiga tapeter 7

 

Vilken stil är du?

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *