paskrav Måne Rav

Arkiv

Kategorier

Skrivet 11 oktober, 2019

Att pryda hemmet med färska blommor och kvistar lyfter hela inredningen! Dock är det inte alltid så billigt att investera i en blombukett eller en bunt snittblommor som kanske inte heller står så länge. Vad passar då bättre än att köpa hem fina grenar som klarar sig både utan tillsyn och vatten?
Nedan listar vi tre stycken hållbara och dekorativa kvistar som du kan njuta av så länge du har lust. Det går jättebra att mixa ihop de hållbara grenarna tillsammans för en mer effektfull bukett.

Hållbara kvistar

Eukalyptus
Underbara och härliga väldoftande eukalyptus! De är både dekorativa och fräscha, även när de har vissnat. De gröna kvistarna håller sig bra i ungefär två veckor efter inköpsdagen och kan därefter hålla sig fina i visset tillstånd så länge du vill ha dem. Ett tips kan vara att spraya bladen med vatten för att ytterligare förlänga livslängden.

Hållbara Blommor blogg 2019
Foto: Decoist.com

Bomullskvistar
Dessa magiskt vackra kvistar som nästan ser ut som vita små fluffiga snöbollar eller söta små moln kan hålla sig fina i åratal och ska inte stå i vatten. Ju fler kvistar desto mer förtrollande och det är lika fint att ha dem framme på sommaren som på vintern.

Blommor blogg 2019
Foto: Styleroom.se 

Vide
Vide tillhör familjen Salix och kan hålla sig fina ca ett år, kanske tom ännu längre om du låter bli att ställa dem i vatten. Om du väljer att ställa ner kvistarna i en vas med vatten slår skotten ut och då dröjer det inte länge innan de vissnar. Så vill du njuta av dem en längre tid så skippar du vattnet. 

Blommor 2019 Blogg
Foto: Studioelwa.se

 

//Rebecca
Rebecca@midbec.se

2 svar till “Tre kvistar som håller länge”

  1. Maria Frick skriver:

    Hi! I love your wallpapers!! I am from the United States…where can I view more or purchase?? If not, do you ship??

    Thank you so much for your time.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *